Ontwerp Weigering Omgevingsvergunning 1e fase bouwen woongebouw Wildforstlaan 2 in Epe

Logo Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning 1e fase te weigeren voor het bouwen van een woongebouw op het perceel Wildforstlaan 2 in Epe, kadastraal bekend gemeente Epe en Oene, sectie U, nummer 7449. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan “Centrum Epe”. Om het plan mogelijk te maken wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) doorlopen (ingevolge artikel 2.12 eerste lid, sub a, onder 3, Wabo). De gemeenteraad heeft besloten om de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) te weigeren. Op grond van artikel 2.20a van de Wabo moet de ontwerp omgevingsvergunning daarom worden geweigerd

Inzage

De aanvraag, het ontwerpbesluit weigering omgevingsvergunning, de ontwerp weigering vvgb van de raad, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 september 2020 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis van Epe. U kunt een afspraak maken om de stukken in de Publiekswinkel in te zien.

Het ontwerp besluit en de ruimtelijke onderbouwing zijn tevens te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl, via het invullen van de locatie, de naam van het plan of het planid-nummer: NL.IMRO.0232.EPE036Wildforstln2-OVO1 of door deze link te gebruiken:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.EPE036Wildforstln2-OVO1

De bronbestanden zijn beschikbaar op:

https://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.EPE036Wildforstln2-OVO1

Reageren?

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de aanvraag en de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan het college van B&W van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe.

De volgende informatie moet in uw zienswijze staan:

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    de datum waarop u de brief schrijft;

  • 3.

    uw handtekening;

  • 4.

    een omschrijving van de ontwerpbesluit waartegen u zienswijzen naar voren brengt;

  • 5.

    waarom u zienswijzen naar voren brengt.

Om het risico op verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken, proberen wij het maken van afspraken te vermijden. Wilt u toch een afspraak maken om de ontwerp weigering omgevingsvergunning in te zien? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578.

Beroep tegen het genomen besluit kan later slechts worden ingesteld door degenen die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.

16 september 2020

Naar boven