Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit ontheffing hogere grenswaarden “Peelkant 13a en 13b in Sint Anthonis”

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan “Sint Anthonis, Peelkant 13a en 13b” (NL.IMRO.1702.1BPpeelkant13aenb-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt. Gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan wordt het ontwerpbesluit ontheffing hogeregrenswaarden Wet geluidshinder gepubliceerd. In het voornemen van de ontheffing, op basis van artikel 110a van de Wet geluidhinder (Wgh), is opgenomen dat burgemeester en wethouders een hogere grenswaarden Wet geluidhinder willen vaststellen om het project ruimtelijk gezien mogelijk te maken.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid voor de bouw van twee halfvrijstaande woningen in de tuin naast de woning Peelkant 15 in Sint Anthonis.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan en ontwerbesluit hogere grenswaarden

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden inclusief alle bijlagen liggen met ingang van dinsdag 15 september 2020 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl, vul dan bij plannaam NL.IMRO.1702.1BPpeelkant13aenb-ON01 in. Gedurende bovengenoemde termijn kan door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad en tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden bij het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: Gemeente Sint Anthonis, Postbus 40,5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Strategie & Ontwikkeling. U kunt hiervoor contact opnemen met Oswin Eurlings op telefoonnummer: 0485-388 888.

Naar boven