Gemeente Scherpenzeel - onherroepelijk bestemmingsplan - Holleweg-Oosteinde

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend, dat het bestemmingsplan “Holleweg-Oosteinde” (NL.IMRO.0279.BP2019HolwgOostnde-vg01), door de gemeenteraad op 9 juli 2020 vastgesteld, op 2 september 2020 onherroepelijk is geworden.

Dit houdt in dat dit bestemmingsplan het juridische kader is waaraan aanvragen om omgevingsvergunningen en vormen van grondgebruik worden getoetst. Het bestemmingsplan is onherroepelijk geworden, omdat er tegen het bestemmingsplan geen beroep is ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Wat beoogt dit plan

Het bestemmingsplan vormt het planologisch kader voor de realisatie van maximaal 10 woningen aan het Oosteinde (tussen nummer 3a en 3c). In verband hiermee is de bestemming van Oosteinde 3c omgezet naar Wonen en het achterste deel (grenzend aan de Holleweg) naar Bedrijf in de categorie 1 en 2. De bedrijfscategorie op het perceel Holleweg 20 (gedeeltelijk) is aangepast naar maximaal categorie 2.

U kunt het plan inzien

Het bestemmingsplan is in te zien op het gemeentehuis en digitaal te raadplegen op www.scherpenzeel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, via de volgende link:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2019HolwgOostnde-vg01 

 

Naar boven