Ontwerpbestemmingsplan ‘Hei- en Boeicopseweg 66 en naast 74’, Vijfheerenlanden

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hei- en Boeicopseweg 66 en naast 74’ ter inzage ligt.

Met dit bestemmingsplan is beoogd om een bestaand woongebouw op het voorerf van het particuliere verzorgingshuis De Wilgenhoeve aan de Hei- en Boeicopseweg 66 in Hei- en Boeicop te slopen en de vrijkomende grond in te richten als tuin/erf voor De Wilgenhoeve. Ter compensatie van de te slopen woning voorziet dit bestemmingsplan in de realisatie van een nieuwe woning op het perceel naast Hei- en Boeicopseweg 74 in Hei- en Boeicop.

Het plangebied bestaat uit het perceel Hei- en Boeicopseweg 66 en het perceel ten westen van Hei- en Boeicopseweg 74, beide in Hei- en Boeicop.

Het ontwerpbestemmingsplan kan vanaf vrijdag 18 september tot en met donderdag 29 oktober 2020 op de volgende wijze worden ingezien:

  • 1.

    digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer is: NL.IMRO.1961.BPHBheiboeicop66-ON01;

  • 2.

    op papier uitsluitend op afspraak bij de publieksbalie in het gemeentehuis locatie Meerkerk aan de Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk. U kunt daarvoor een afspraak maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 088 599 7000.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan de raad van de gemeente Vijfheerenlanden, Postbus 11, 4140 AA Leerdam. Als u mondeling wilt reageren, kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer 088 599 7000. Zienswijzen indienen per mail is niet mogelijk.

Naar boven