Gemeente Midden-Delfland - ontwerpbesluit omgevingsvergunning - verbouwen van een kantoorpand naar een tandartsenpraktijk - ’s-Herenstraat 15, Maasland

Logo Midden-Delfland
  • -

    Het verbouwen van kantoorpand “Huize Barendrecht” naar een tandartsenpraktijk aan de ’s-Herenstraat 15, 3155 SH Maasland (Z-HZ_WABO-2020-0217).

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ligt ter inzage

Het ontwerpbesluit ligt ter inzage voor de periode van zes weken na de dag waarop het ontwerpbesluit is verzonden (12-03-2020) bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Indienen zienswijzen

Belanghebbenden kunnen, gedurende de termijn van ter inzage ligging, zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbesluit kenbaar maken. Dit kan zowel schriftelijk als mondeling. De schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen. Dit formulier vindt u op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven