Ter inzagelegging ontwerp bestemmingsplan “Oldenhave 17, ruinen”

Logo De Wolden

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Oldenhave 17, Ruinen “ ter inzage wordt gelegd gedurende 6 weken.

 

Planopzet

Het bestemmingsplan voorziet in planologisch opzicht in de wijziging van de huidige agrarische bedrijfsbestemming naar een woonbestemming op de locatie Oldenhave 17 te Ruinen.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 17 september tot en met 28 oktober 2020 ter inzage voor iedereen. Inzien kan via:

  • -

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde; Gedurende de maatregelen vanwege het coronavirus zijn de gemeentelijke gebouwen beperkt toegankelijk en wordt u verzocht om een afspraak te maken, mocht het noodzakelijk voor u zijn om bij de balie de stukken in te zien. Dit doet u via www.dewolden.nl, klik op de button ‘bel voor een afspraak’, of bel 14 0528.

     

Het ontwerpbestemmingsplan kun je ook inzien via:

  • -

    De gemeentelijke website: www.dewolden.nl/bestemmingsplan;

  • -

    www.ruimtelijkeplannen.nl, zoek op plan-ID: NL.IMRO.1690.BP00469-ON01 

 

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder een zienswijze over het ontwerpplan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 20, 7920 AA te Zuidwolde. U kunt ook mondeling een zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Janna Huis via telefoonnummer 14 0528.

Naar boven