Besluit van de Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 4 september 2020, 1729200-208676-PG, houdende wijziging van het Besluit vaststelling beleidsregels subsidiëring regionale centra prenatale screening in verband met de actualisering van de beleidsregels

De Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport,

Gelet op artikel 1.3 en 2.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit vaststelling beleidsregels subsidiëring regionale centra prenatale screening wordt als volgt gewijzigd:

A

De Beleidsregels subsidiëring regionale centra prenatale screening, bijlage bij het Besluit vaststelling beleidsregels subsidiëring regionale centra prenatale screening, worden als volgt gewijzigd:

1. In paragraaf 2.2 wordt de zinsnede ‘in 2019 en 2020’ vervangen door ‘in 2019, 2020 en ook in 2021’.

2. In paragraaf 2.3 wordt het jaartal ‘2020’ vervangen door ‘2021’.

3. In paragraaf 3.1 wordt ‘Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, VWS-DUS-I/Subsidies (pb 72), Postbus 1, 3720 BA Bilthoven’ vervangen door ‘VWSsubsidies@minvws.nl en rivmsubsidies@minvws.nl’.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, P. Blokhuis

TOELICHTING

Het onderhavige besluit strekt tot wijziging van de bijlage bij het Besluit vaststelling beleidsregels subsidiëring regionale centra prenatale screening vastgestelde beleidsregels subsidiëring regionale centra prenatale screening (hierna: de Beleidsregels). De Beleidsregels zijn geactualiseerd ten behoeve van 2021.

In de Beleidsregels zijn de jaartallen en het adres van de Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) geactualiseerd.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst. Dit met het oog op de subsidieaanvragen ten behoeve van 2021, die vóór 1 oktober 2020 moeten worden ingediend.

De Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, P. Blokhuis

Naar boven