Ontwerp bestemmingsplan Dennenheuvel 2020 ter inzage

Logo Bloemendaal

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen gelegen aan de Dennenweg 4-8 te Bloemendaal. Op 18 april 2019 heeft de gemeenteraad van Bloemendaal het bestemmingsplan Dennenheuvel vastgesteld. Het bestemmingsplan Dennenheuvel is door de Raad van State deels vernietigd in verband met de regelgeving rond stikstof. De gronden van het volkstuincomplex en nieuwe bijbehorende voorzieningen zijn in stand gebleven. Voor het overige deel is nu een nieuw ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Het ontwerpbestemmingsplan is geactualiseerd met betrekking tot landelijk, provinciaal en gemeentelijk beleid en met betrekking tot de regelgeving op het gebied van stikstof

Het bestemmingsplan maakt de bouw van ca. 85 (zorg)woningen en ca. 650 m2 bvo aan maatschappelijke voorzieningen met bijbehorende parkeerruimte mogelijk.

 

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Dennenheuvel 2020 en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 9 september 2020 tot 21 oktober 2020. U kunt deze inzien op ruimtelijkeplannen.nl of op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur op het gemeentehuis, Bloemendaalseweg 158 te Overveen.

 

Heeft u opmerkingen over het ontwerp bestemmingsplan?

Dan kunt u gedurende de inzagetermijn, zoals hierboven genoemd, uw zienswijze indienen. Uw zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen. Wij betrekken die bij onze besluitvorming. Tegen het definitieve besluit kunt u in beroep.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met dhr. M. Pijpers, m.pijpers@bloemendaal.nl of mevrouw M. Dedding, m.dedding@bloemendaal.nl

 

Op de hoogte blijven?

Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van aanvragen in uw buurt? Meld u dan aan voor de e-mail service van overheid.nl.

Naar boven