Ontwerpbestemmingsplan ‘Mûnetilleterrein Damwâld’ met bijbehorend ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder inzien

Logo Dantumadiel

Van donderdag 10 september tot en met woensdag 21 oktober 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Mûnetilleterrein Damwâld’ met het bijbehorende ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het onbebouwde terrein tussen de Foarwei en de Mûnewei te Damwâld (zuidelijk van Bakkerij Van Eck die gevestigd is aan de Foarwei 96 te Damwâld). Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van vijf vrijstaande woningen, een appartementengebouw voor acht woningen al dan niet in combinatie met verzorging en/of verpleging en een gebouw voor maatschappelijke voorzieningen.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde inzien

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde worden digitaal ter inzage gelegd. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan willen wij het aantal afspraken in het gemeentehuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om het genoemde ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde in het gemeentehuis aan de Hynsteblom 4 te Damwâld in te zien. Probeer dan ook zoveel mogelijk de plannen digitaal in te zien. Als dit geen optie is, kunt u contact opnemen met de gemeente en vragen naar team Romte via het telefoonnummer 0519 - 298888. Er zal dan in overleg met u naar een oplossing gezocht worden.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO-code: NL.IMRO.1891.BpDwMunetille-ON01). Informatie over het ontwerpbestemmingsplan is ook te vinden op de gemeentelijke website www.dantumadiel.frl/plannen-dantumadiel-ter-inzage. Op die site staat een directe link naar het ontwerpbestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde is alleen te bekijken op www.dantumadiel.frl/plannen-dantumadiel-ter-inzage.

Wilt u reageren?

Dit kan in de periode van donderdag 10 september tot en met woensdag 21 oktober 2020. U kunt uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Dantumadiel, postbus 22, 9104 ZG Damwâld.

Met betrekking tot het ontwerpbesluit hogere grenswaarde kan tijdens de hiervoor genoemde periode alleen door een belanghebbende een zienswijze worden ingediend. Uw schriftelijke zienswijze moet u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Dantumadiel, postbus 22, 9104 ZG Damwâld.

Vragen?

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met het team Romte, telefoon: 0519-298888

Naar boven