Ontwerpwijzigingsplan Reesloot 10, Pijnacker

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Reesloot 10, Pijnacker’ met ingang van donderdag 10 september 2020 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Het ontwerpwijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

NB Het wijzigingsplan fysiek inzien op het gemeentehuis is op dit moment niet mogelijk. Wie het wijzigingsplan niet digitaal wil of kan raadplegen, kan contact opnemen met het secretariaat van het team Ruimte via telefoonnummer 14 015. U kunt dan tegen betaling een papieren versie van het plan toegestuurd krijgen. De gemeente kan u dan ook meer tijd geven om uw reactie in te dienen.

 

Inhoud

Op de locatie Reesloot 10 te Pijnacker was tot voor kort een tuincentrum gevestigd. Initiatiefnemer heeft het plan om de bestaande bedrijfsopstallen (glasopstanden en schuur) alsmede de bedrijfswoning te slopen en ter plaatse drie vrijstaande woningen te bouwen. Bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Boezem-Oost’ (29 september 2016) door de raad - was een dergelijke herontwikkeling al voorzien en vanuit het oogpunt van ruimtelijke kwaliteitsverbetering wenselijk. Om die reden is in het bestemmingsplan ter plaatse van dit perceel een wijzigingsbevoegdheid opgenomen. Het voorliggende ontwerpwijzigingsplan maakt de bouw van maximaal 3 vrijstaande woningen mogelijk.

 

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij het college. Dit kan zowel mondeling, schriftelijk als digitaal. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: het college van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Het is ook mogelijk digitaal een zienswijze in te dienen via de website van de gemeente, www.pijnacker-nootdorp.nl. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling BPG, team Ruimte tel. 14015. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. Dorrepaal, tel. 14015

 

Naar boven