Vaststelling bestemmingsplan Hoge Vucht, Waterloostraat-Namenstraat

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de gemeenteraad in zijn openbare vergadering van 3 september 2020 het bestemmingsplan 'Hoge Vucht, Waterloostraat-Namenstraat' (NL.IMRO.0758.BP2019219004-VG01)

heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van twee appartementengebouwen met in ieder gebouw 14 appartementen op de locatie van twee voormalige schoolgebouwen aan de Waterloostraat en Namenstraat in de wijk Hoge Vucht.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd vastgesteld.

 

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Het beroep wordt niet-ontvankelijk verklaard indien binnen de beroepstermijn geen gronden zijn ingediend. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

 

Ter inzage

Het bestemmingsplan alsmede de onderliggende onderzoeksrapporten, liggen vanaf 11 september 2020 ter inzage. Alle genoemde stukken kunt u digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

B eroep

Van 12 september 2020 tot en met 23 oktober 2020 is het voor belanghebbenden mogelijk om tegen de vaststelling van het bestemmingsplan schriftelijk beroep in te stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. In spoedeisende gevallen kunnen belanghebbenden tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter@breda, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

Naar boven