Gemeente Lansingerland - ontwerp omgevingsvergunning (incl. ontwerp ruimtelijke onderbouwing) - bouwen en in gebruik nemen van een multifuel-tankstation (Greenpoint) - bedrijvenpark Prisma, Bleiswijk

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend, dat de ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen en in gebruik nemen van een multifuel-tankstation (Greenpoint) op het bedrijvenpark Prisma te Bleiswijk met de daarbij stukken o.a. de (ontwerp) ruimtelijke onderbouwing ter inzage wordt gelegd.

Beschrijving plan

De aanvraag betreft het oprichten en het in gebruik nemen van een motorbrandstoffenverkooppunt voor het wegverkeer waar naast de vloeibare traditionele brandstoffen (benzine en diesel), ook waterstof, LNG (vloeibaar aardgas), CNG (aardgas onder druk) en elektriciteit aan motorvoertuigen (personenauto’s en vrachtwagens) wordt geleverd. Verder is sprake van een verkoopruimte (shop) inclusief een bereidingsruimte voor broodjes en snacks. De aanvraag betreft naast de bouwactiviteit, het handelen in strijd met het bestemmingsplan en een oprichtingsvergunning milieu.

Projectgebied

Het projectgebied ligt aan de Zoetermeerselaan, tussen de N209 (Nieuwe Hoefweg) en de Prismalaan – Oost. De locatie betreft momenteel een braakliggend terrein tegenover Shell Express en McDonalds Prisma.

Zienswijzen 

De stukken liggen van donderdag 10 september tot en met woensdag 21 oktober 2020 ter inzage:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.1621.BP0111P01-ONTW

https://1621.ropubliceer.nl/?phID=036AA3AD-609D-4C08-A8B1-35DDA8F38234

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u een zienswijze indienen tegen de ontwerp omgevingsvergunning. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0111P01. Voor het indienen van een mondeling zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

 

Naar boven