Gemeente Bernheze – Voornemen wijzigen omgevingsvergunning inrichting Sint Servatiusstraat 25, Heeswijk-Dinther – 9 september 2020 

Logo Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bernheze heeft het voornemen de omgevingsvergunning voor de inrichting aan de Sint Servatiusstraat 25 in Heeswijk-Dinther te wijzigen, met toepassing van artikel 2.31, lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De wijziging voorziet in het opnemen van een maximale doorzet van LPG.

Inzage

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo is op de aanvraag de uniforme openbare voorbereidingsprocedure Algemene wet bestuursrecht, afdeling 3.4 van toepassing. Dit wil zeggen dat het voornemen tot wijzingen van de omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken zes weken ter inzage liggen, vanaf 10 september 2020 bij het gemeentehuis aan De Misse 6 te Heesch.

Zienswijzen

Een belanghebbende kan gedurende deze terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerp-omgevingsvergunning naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Bernheze, afdeling Vergunningen.

Burgemeester en wethouders van Bernheze

 

Naar boven