Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbeeldkwaliteitsplan An de Boerbrink

Logo Midden-Drenthe

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Drenthe maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan An de Boerbrink met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van 10 september 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied ligt aan de oost- en westzijde van de Boerbrink, gelegen tussen de Hoofdstraat en de Julianastraat. Directe aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan is de ontwikkeling van deze locatie tot woongebied. 

Inzage Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en de behorende stukken kunt u bekijken op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘bekendmakingen’. De stukken kunt u ook bekijken bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.AndeBoerbrinkWB-ONT1. 

ZienswijzenGedurende de periode van inzage, heeft iedereen de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dient u bij voorkeur digitaal in, via het zienswijzenformulier op onze website (voor adres, zie hierboven). Een reactie op papier richt u aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maak voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van een mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Informatiebijeenkomst coronaproof – aanmelden verplicht

Normaal gesproken bent u gewend dat wij een inloopbijeenkomst organiseren. In verband met corona doen we dat nu in de vorm van een aangepaste informatebijeenkomst, waarvoor de richtlijnen gelden zoals die voor de horeca van toepassing zijn.

 

Op 24 september 2020 organiseren wij tussen 16.00 uur en 21.30 uur een bijeenkomst in zalencentrum Meursinge in Westerbork. Elk half uur zijn er 10 personen welkom om vragen te stellen aan onze medewerkers. Wilt u hiervan gebruik maken, dan moet u zich hiervoor aanmelden per email bij h.teijema@middendrenthe.nl . Wij vragen u bij binnenkomst te registreren. Deelname aan de inloopbijeenkomst kan alleen wanneer u zich op voorhand heeft aangemeld. U krijgt een zitplaats toegewezen, rondlopen tijdens de bijeenkomst is niet toegestaan. Wij vragen u om maximaal 5 minuten voorafgaand aan uw bijeenkomst aanwezig te zijn en na afloop weer zo snel mogelijk te vertrekken. Tijdens de inloopbijeenkomst worden de RIVM richtlijnen gehanteerd.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om hier gebruik van te maken, is het ook mogelijk om een digitaal overleg te plannen.

 

InformatieVoor meer informatie over dit bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan en voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen met Hilda Teijema van de afdeling Ruimte van de gemeente Midden-Drenthe, telefoonnummer (0593) 53 96 76, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

 

Beilen, 9 september 2020

Naar boven