Omgevingsvergunning voor het oprichten van een (vervangende) woning aan de M.D. Teenstraweg 16 te Den Andel (uitgebreide procedure) en verklaring van geen bedenkingen

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het oprichten van een woning aan de M.D. Teenstraweg 16 te Den Andel. Het betreft het vervangen van een bestaande woning. De gemeenteraad heeft hiertoe op 30 oktober 2019 een ontwerp- verklaring van geen bedenkingen afgegeven. De gemeenteraad heeft ook besloten dat als er geen zienswijzen worden ingediend deze verklaring als definitief zal worden beschouwd. Het ontwerpbesluit heeft vanaf 14 november 2019 zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen.

Inzien

De aanvraag, het besluit, de verklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen vanaf  23 januari 2020 gedurende 6 weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Uithuizen, Hoofdstraat-West 1.

Beroep

Belanghebbenden hebben de mogelijkheid tegen dit besluit binnen 6 weken na de dag van verzending daarvan bij de Rechtbank Groningen, sector bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen een beroepschrift in te dienen. Houdt u er rekening mee dat u voor het indienen van een beroepschrift griffierechten verschuldigd bent.

Het beroepschrift dient ten minste te bevatten:

  • 1.

    De naam en adres van de indiener;

  • 2.

    De dagtekening;

  • 3.

    Een omschrijving van het besluit waartegen het beroepschrift is gericht;

  • 4.

    De reden(en) van het bezwaar.

Ook moet u een afschrift van het besluit waartegen het beroep zich richt bijvoegen.

Een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Op het moment dat u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u ook bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Groningen een verzoek indienen om een voorlopige voorziening. Voor de behandeling van dit verzoek moet u griffierechten betalen.

Naar boven