Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw De Kleine Aarde’ en ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het realiseren van 22 appartementen te Boxtel (coördinatieregeling)

Logo Boxtel

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 10 september 2020 gedurende zes weken het volgende ter inzage ligt:

- het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw De Kleine Aarde’;

- het ontwerpbesluit omgevingsvergunning ten behoeve van 22 appartementen in het plangebied De Kleine Aarde;

De besluiten worden gecoördineerd voorbereid op grond van de coördinatieregeling zoals opgenomen in artikel 3.30 lid 1 Wet ruimtelijke ordening en in de Coördinatieverordening ‘ruimtelijke initiatieven Boxtel’. De coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten behorende bij genoemde ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Het doorlopen van deze gecoördineerde procedure heeft tot gevolg dat een bundeling van rechtsbescherming plaatsvindt. Hierdoor hoeft een belanghebbende burger slechts tegen één besluit rechtsmiddelen aan te wenden. Het college van burgemeester en wethouders verzorgt de vaststelling van de omgevingsvergunning. De bevoegdheid tot vaststelling van het bestemmingsplan ligt bij de gemeenteraad. Het is niet mogelijk tegen dit coördinatiebesluit bezwaar of beroep in te stellen.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Woningbouw De Kleine Aarde’ te Boxtel maakt de realisatie van 22 appartementen mogelijk. Het plangebied ligt op gebied De Kleine Aarde (Het Klaverblad 13) en grenst aan de Munselse Hoeve, hoek Planckpad.

 

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Er is een omgevingsvergunning aangevraagd voor het bouwen van 22 appartementen op de locatie De Kleine Aarde (Het Klaverblad 13). De vergunning heeft betrekking op de activiteit: bouwen bouwwerk.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw De Kleine Aarde’ is met ingang van donderdag 10 september 2020 gedurende de wettelijke termijn van zes weken digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP09DKA-OTW1. Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning is ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl onder hetzelfde nummer.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ook in kopie ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, ingang Markt 1.

 

Zienswijzen

Met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw De Kleine Aarde’ en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunnen gedurende bovengenoemde termijn, dus tot en met 21 oktober 2020, zienswijzen naar voren worden gebracht.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan ‘Woningbouw De Kleine Aarde’ kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. U wordt verzocht om voor het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit omgevingsvergunning afzonderlijk een zienswijze in te dienen. Dit is noodzakelijk omdat afzonderlijke besluiten worden genomen.

Voor het eventueel indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de gemeente Boxtel. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn hiervoor een afspraak te maken.

 

Informatie

Indien u vragen heeft over het ontwerpbestemmingsplan, kunt u contact opnemen met mevr. E. Gans van team Ruimtelijke Ontwikkeling via het algemene telefoonnummer (0411) 65 59 11 of per e-mail via e.gans@mijngemeentedichtbij.nl. Voor het inzien van het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u een afspraak maken met het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving via telefoonnummer 073 - 553 11 50 of via e-mail info-omgevingsrecht@mijngemeentedichtbij.nl.

 

Boxtel, 9 september 2020

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

De secretaris, De burgemeester,

A. Kraal R.S. van Meygaarden

 

Naar boven