Kennisgeving ontwerp bestemmingsplan Reparatieplan De Cocksdorp Texel ter inzage

Logo Texel

 

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Reparatieplan De Cocksdorp Texel met nummer NL.IMRO.0448.DCD2020BP0001-on01 met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Het reparatieplan betreft een gedeeltelijke reparatie van het bestemmingsplan ‘De Cocksdorp’, dat op 16 november 2016 is vastgesteld.

Het reparatieplan heeft betrekking op de locaties Molenlaan 30-34 en Keidelplein 2. Na de vaststelling is gebleken dat het moederplan twee omissies bevat, die met dit reparatieplan worden hersteld.

  • 1.

    Op de locatie Molenlaan 30-34 wordt het aantal recreatieve slaapplaatsen verhoogd van 30 naar 35;

  • 2.

    De woning aan het Keidelplein 2 wordt bestemd als ‘tweede woning’;

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen van maandag 14 september tot en met maandag 26 oktober 2020 ter inzage bij de Publieksbalie op het gemeentehuis van Texel, Emmalaan 15, 1791 AT, Den Burg.

Normaliter is de Publieksbalie geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 – 12.30 uur.

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) te voorkomen is het gemeentehuis alleen op afspraak geopend. Wij verzoeken u van te voren telefonisch een afspraak te maken om het plan in te zien. Desgevraagd kunnen de stukken ook tegen de gebruikelijke vergoeding naar u toegezonden worden. U kunt hiervoor contact opnemen met de balie van de gemeente via telefoonnummer 140222. Op onze website www.texel.nl vindt u de actuele informatie.

 

De genoemde stukken zijn digitaal beschikbaar op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0448.DCD2020BP0001-on01 en via de website van de gemeente Texel www.texel.nl(zoekterm bestemmingsplannen)

Zienswijzen

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan Reparatieplan De Cocksdorp Texel naar voren brengen bij de raad van de gemeente Texel/team Beleid, Postbus 200, 1790 AE te Den Burg. U kunt gebruik maken van het formulier voor zienswijzen, dat u kunt downloaden van de website van de gemeente Texel www.texel.nl/ bestemmingsplannen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14 0222 (zonder netnummer) een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar.

 

 

Den Burg,

Burgemeester en wethouders van Texel,

Dhr. M.C. Uitdehaag, burgemeester,

Mw. E. van der Bruggen, secretaris

Naar boven