Besluit van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 24 augustus 2020 nr. MBO-25185434 houdende wijziging van het Instellingsbesluit Commissie macrodoelmatigheid mbo in verband met wijziging van de samenstelling

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,

Gelet op artikel 6.1.4a, tweede lid, van de Wet educatie en beroepsonderwijs;

Besluit:

ARTIKEL I

In artikel 4, eerste lid, onderdeel b, van het Instellingsbesluit Commissie macrodoelmatigheid mbo wordt ‘mevrouw drs. M.H.J. Blom’ vervangen door ‘mevrouw J.M. Nunnely’.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 september 2020.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, I.K. van Engelshoven

TOELICHTING

De Commissie macrodoelmatigheid mbo is met ingang van 1 september 2015 gestart met haar werkzaamheden. De commissie bestaat uit 5 leden. De benoeming van een lid geschiedt voor de duur van 4 jaar. Volgens artikel 3, zevende lid, kan de minister bij tussentijds vertrek van een van de leden een nieuw lid benoemen. Dat is nu aan de orde. Mevrouw drs. M.H.J. Blom verlaat de commissie. Zij wordt vervangen door mevrouw J.M. Nunnely. Met het onderhavige wijzigingsbesluit wordt deze vervanging geregeld.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, I.K. van Engelshoven

Naar boven