Gemeente Stichtse Vecht - vastgesteld bestemmingsplan Daalseweg 3-5 Oud Zuilen - woningbouw

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat het bestemmingsplan “Daalseweg 3-5 Oud Zuilen” op 14 juli 2020 door de gemeenteraad ongewijzigd is vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 4 september tot en met donderdag 15 oktober 2020 ter inzage.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van de locatie aan de Daalseweg 3-5 te Oud Zuilen naar woningbouw. In het kader van deze herontwikkeling wordt de verouderde bedrijfsbebouwing gesloopt. In de toekomstige situatie worden vier grondgebonden woningen gerealiseerd. Een deel van de planlocatie wordt betrokken bij de tuinen van de reeds bestaande woningen aan de Daalseweg.

Inzien 

U kunt het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPdaalseweg3en5OZ-VG01) met ingang van vrijdag 4 september 2020 raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het inzien van het bestemmingsplan, vanaf 4 september 2020, op het gemeentekantoor, Endelhovenlaan1 in Maarssen, dient u een afspraak te maken. Mail daarvoor naar info@stichtsevecht.nl of bel 14 0346.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan met ingang van vrijdag 4 september tot en met donderdag 15 oktober 2020 schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan kunnen beroep instellen. Het beroepschrift richt u aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In werking treden bestemmingsplan

Het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan treedt in werking de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het betreffende onderdeel van het besluit geschorst totdat op het verzoek is beslist. Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven