Onteigening van onroerende zaken in de gemeenten Waalwijk en Heusden voor de uitvoering van de Inpassingsplannen Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat Oost en Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat West

KENNISGEVING

Rijkswaterstaat Corporate Dienst

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties deelt mee dat, ingevolge artikel 78, zevende lid, van de onteigeningswet, vanaf 10 september 2020 tot en met 21 oktober 2020 een afschrift van het koninklijk besluit van 16 juli 2020, nr. 2020001560 ter inzage ligt.

De in het koninklijk besluit ten name van de Provincie Noord-Brabant ter onteigening aangewezen onroerende zaken zijn nodig voor de uitvoering van de Inpassingsplannen Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat Oost en Gebiedsontwikkeling Oostelijke Langstraat West. De door de Kroon ter onteigening aangewezen onroerende zaken hebben de bestemmingen Natuur, Verkeer, Verkeer Snelweg-1, Water, Groen en de dubbelbestemmingen Waarde-Archeologie, Waterstaat-Waterlopen, Waterstaat-Waterbergingsgebied, Waterstaat-Waterkering en Waarde-Cultuurhistorie. Op de onroerende zaken worden werken en werkzaamheden uitgevoerd ter verwezenlijking van die bestemmingen.

Het koninklijk besluit is gepubliceerd in de Staatscourant van 31 augustus 2020 nr. 43795.

Tegen dit besluit staat geen beroep open.

Een afschrift van het koninklijk besluit ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6 te Waalwijk (openingstijden staan op de website van de gemeente);

  • gemeente Heusden, Julianastraat 34 te Vlijmen (openingstijden staan op de website van de gemeente);

  • Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffioenlaan 2 te Utrecht in de centrale hal.

Naar boven