Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Ridder van Catsweg 683, Gouda

Logo Gouda

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Ridder van Catsweg 683, Gouda' ter inzage leggen.

Het bestemmingsplan ‘Ridder van Catsweg 683, Gouda' voorziet in nieuwbouw op de locatie waar tot voor kort autobedrijf Van Loon was gevestigd. Het initiatief betreft het realiseren van drie woontorens met in totaal 196 appartementen en een tweelaagse parkeergelegenheid.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Ridder van Catsweg 683, Gouda' ligt van 3 september tot en met 14 oktober 2020 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

Kijk voor meer informatie op www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen.

Gedurende deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan ‘Ridder van Catsweg 683, Gouda'. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de Gemeente Gouda, t.a.v. afdeling Ruimtelijk beleid en advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer E. van Dijk, telefoonnummer 14 0182.

Op het ontwerpbestemmingsplan is ook de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent onder meer dat bijzondere procedurele bepalingen gelden voor de beroepsprocedure bij de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde.

Gouda, 2 september 2020

Naar boven