Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en aanwijzingsbesluit van de provincie voor het realiseren van een zonnepark voor de periode van 30 jaar achter Westerdijkshorn 10 en 12 in Bedum (kadastraal M423)

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland maken bekend dat zij het voornemen hebben om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van een zonnepark voor de periode van 30 jaar. Gedeputeerde Staten van de Provincie Groningen heeft hiertoe op 18 augustus 2020 een aanwijsbesluit genomen.

Inzien

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, het aanwijsbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 9 september 2020 gedurende 6 weken tijdens kantooruren voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Winsum, Hoofdstraat W 70.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van inzage kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen over het ontwerpbesluit omgevingsvergunning.

Een schriftelijke zienswijze kan worden gezonden naar: Burgemeester en wethouders van Het Hogeland, Postbus 26, 9980 AA Uithuizen

Uw zienswijze dient te zijn voorzien van uw naam, adres en de datum. Uw zienswijze dient verder te vermelden tegen welk ontwerpbesluitbesluit die is gericht en dient de redenen daarvoor te bevatten.

 

Naar boven