Ontwerp Zuidbroek uitwerking 41

Logo Apeldoorn

 

Van 3 september 2020 tot en met 14 oktober 2020 ligt het ontwerp van Zuidbroek uitwerking 41 met identificatiecode NL.IMRO.0200.up1043-ont1 ter inzage. Het gaat in dit 41e uitwerkingsplan Zuidbroek om de uitwerking van een locatie in deelgebied Het Rooster. Deze uitwerking van “De Boog” fase 3 omvat de bouw van 36 aaneengesloten woningen in vier woonblokken gesitueerd aan de Rumbastraat en grenzend aan het Park Zuidbroek. Fase 1 en fase 2 van de “Boog”, met qua verschijningsvorm vergelijkbare woningen, zijn inmiddels gerealiseerd.

Tijdens de periode waarin het ontwerp van het Zuidbroek uitwerking 41 ter inzage ligt kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerp-plan naar voren brengen. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerp Zuidbroek uitwerking 41'. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met de heer W.L. Weskamp telefoonnummer 14055.

  • digitaal: vul het formulier in op onze website, www.apeldoorn.nl/reactiebestemmingsplan (inloggen met DigiD).

Het indienen van digitale zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het digitale uitwerkingsplan is te raadplegen via onze website www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Bestemmingsplannen.

Het ontwerp van het Zuidbroek uitwerking 41 ligt ook ter inzage bij het Omgevingsloket. Vanwege het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus willen wij het aantal afspraken in het stadhuis beperken. Daarom is het op dit moment niet mogelijk om (online) een fysieke afspraak te maken bij het Omgevingsloket. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer W. L. Weskamp op telefoonnummer 14055 of via mail w.weskamp@apeldoorn.nl

Apeldoorn, 2 september 2020

Naar boven