Ontwerp-Facetplan Cultuurhistorie.

Logo Delfzijl

De gemeente Delfzijl heeft een lijst met karakteristieke objecten en gebieden opgesteld die door het college van Burgemeester en Wethouders is vastgesteld. Om de bescherming van de karakteristieke waarden van de objecten en gebieden te borgen zijn een bestemmingsplan en een beheersverordening opgesteld, tezamen met het ontwerp-Facetplan Cultuurhistorie. In dit plan zijn naast regels voor karakteristieke objecten en gebieden, ook regels voor archeologische waarden en de beschermde dorpsgezichten opgenomen.

Ter inzage

Het plan ligt van 3 september 2020 tot en met 14 oktober 2020 ter inzage. Vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, kunt u alleen voor noodzakelijke zaken terecht in het gemeentehuis. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan digitale inzage. Het ontwerp-Facetplan is te vinden via de link: www.delfzijl.nl/bestemmingsplannen. De digitale versie van het ontwerp-Facetplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan. Geeft u er toch de voorkeur aan om de papieren versie in te zien, dan kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596. Onze medewerkers gaan met u op zoek naar een oplossing.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kunt u schriftelijke zienswijzen over het plan indienen bij de raad, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl of mailen naar: gemeente@delfzijl.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bovenaan uw brief of in uw e-mail bij onderwerp: ‘zienswijze ontwerp-Facetplan Cultuurhistorie'. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0596) 639789.

Naar boven