Melding voorgenomen concentratie Zeeuw & Zeeuw en Schakel Auto, Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/20/038545

Op 14 januari 2020 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat:

Zeeuw & Zeeuw Services B.V. wil Schakel Auto B.V. overnemen.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Zeeuw & Zeeuw Services B.V.: handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, uitoefenen van een automobielbedrijf, het garagebedrijf en het carosserieherstelbedrijf, inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte automobielen en motorrijwielen, kleinhandel in onderdelen en accessoires voor automobielen en motorrijwielen, uitoefenen van een assurantie- en bemiddelingsbedrijf, lease, verhuren en anderszins ter beschikking stellen van motorvoertuigen en het uitvoeren van de administratie daarvan.

  • Schakel Auto B.V.: handel in en reparatie van personenauto’s en lichte en zwaardere bedrijfsauto’s, import van nieuwe personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s, groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en accessoires, en carrosserieherstel.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/20/038545 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Naar boven