Ontwerpuitwerkingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark H’

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark H’ met planidentificatie NL.IMRO.0394.UPGhfdtudorparkh-B001 ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpuitwerkingsplan

Het plangebied is, binnen Hoofddorp Tudorpark als geheel, gelegen aan de binnenzijde van de oostelijke singelstructuur van het plan en naast de centrale groenzone.

Voor deze locatie bevat het bestemmingsplan ‘Hoofddorp Tudorpark en omgeving’ een uitwerkingsverplichting. Daarvan wordt gebruik gemaakt om de bouw van ongeveer 100 woningen mogelijk te maken.

 

Inzien

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp, Raadhuisplein 1. Op afspraak zijn de stukken dagelijks in te zien van 9-17 uur. Een afspraak hiervoor maakt u via 0900–1852.

Het ontwerpuitwerkingsplan en het ontwerpbesluit kunt u ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpuitwerkingsplan is daarnaast ook raadpleegbaar via de website van de gemeente www.haarlemmermeer.nl/ro.

De terinzageligging begint op 2 september 2020 en duurt zes weken.

Zienswijzen 

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden een zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan en het ontwerpbesluit zowel schriftelijk, mondeling als digitaal naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Digitaal kan dit met gebruikmaking van DigiD door een formulier in te vullen dat u vindt via de website van de gemeente Haarlemmermeer www.haarlemmermeer.nl/ro

Naar boven