Gemeente Heerlen - M.E.R. BEOORDELINGSBESLUIT BESTEMMINGSPLAN GEZONDHEIDSCENTRUM MSP HEERLEN

Logo Heerlen

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heerlen maakt bekend dat het voornemen bestaat om een gezondheidscentrum te realiseren in MSP aan de Limburgiastraat. Het plangebied wordt begrensd door de Goselingstraat, de Gebr. de Wittstraat, de Limburgiastraat en de Colijnstraat. In het gezondheidscentrum wordt de clustering van diverse zorgvoorzieningen beoogd. Om dit mogelijk te maken wordt het bestemmingsplan "Gezondheidscentrum MSP Heerlen" voorbereid.

 

Het college maakt verder bekend dat in mandaat een beoordelingsbesluit is vastgesteld waarin is aangegeven dat voor deze ontwikkeling geen milieueffect-rapport hoeft te worden opgesteld.

 

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 1 september 2020 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, bij de Infobalie in de Publiekshal in het stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27. De publiekshal is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag van 8.30 tot 20.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen kunt het besluit alleen op afspraak inzien.

 

Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht wordt deze beoordeling beschouwd als een beslissing ter voorbereiding van een besluit, waartegen geen bezwaar of beroep open staat. Tenzij het de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in zijn belang treft. Een eventuele reactie op dit besluit kunt u geven in het kader van de procedure van het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan "Gezondheidscentrum MSP Heerlen" zal naar verwachting vanaf 9 september 2020 gedurende zes weken ter inzage liggen. Dit wordt bekend gemaakt in het gemeenteblad en de Staatscourant.

 

Burgemeester en wethouders gemeente Heerlen

augustus 2020

Naar boven