Gemeente Alkmaar - participatie voorontwerpbestemmingsplan - Kanaaldijk 301, Alkmaar

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Kanaaldijk 301, Alkmaar gereed is voor participatie.

Gebied

Het gebied waarop het voorontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, is aan de noordzijde begrensd door de Kanaaldijk, aan de oostzijde door de Oude Kanaaldijk, aan de zuidzijde door de Vlielandbrug en aan de westzijde door het Noordhollandsch Kanaal.

Doel

Het voorontwerpbestemmingsplan Kanaaldijk 301, Alkmaar voorziet in de herontwikkeling van het perceel Kanaaldijk 301, waarbij de bouw van maximaal 160 woningen mogelijk worden gemaakt.

Inzien

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 3 september 2020 tot en met woensdag 14 oktober 2020 bij de servicebalie Vergunning & subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. U kunt het voorontwerpbestemmingsplan langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0361.BP00173-0201.

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het inzien van het bestemmingsplan vragen wij u dan ook om zoveel mogelijk gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het bestemmingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neemt u dat geval contact op via telefoonnummer 14 072.

Overlegreacties

Gedurende de termijn dat het voorontwerpbestemmingsplan voor participatie ter inzage ligt, kan eenieder schriftelijk een reactie op het plan indienen. Reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

 

Naar boven