Vaststelling wijzigingsplan Zuidwending 191-217, Veendam

Logo Veendam

 

Burgemeester en wethouders van Veendam maken bekend dat zij het het wijzigingsplan “Buitengebied Veendam Zuidwending 191-217” hebben vastgesteld.

 

Planinhoud

Het perceel Zuidwending 217 heeft een agrarische bestemming maar wordt al jaren niet meer zodanig gebruikt. De agrarische bestemming op het perceel Zuidwending 217 wordt omgezet naar “wonen”. De schuur op het perceel Zuidwending 191 blijft de agrarische bestemming houden zonder een bedrijfswoning.

 

Plan inzien

Met ingang van 1 september 2020 a.s. ligt het wijzigingsplan gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisplein 5 Veendam. De stukken zijn ook digitaal te raadplegen via de onderstaande link en op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

In beroep?

Tot en met 12 oktober 2020 kan een belanghebbende beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en/of het verlenen van de omgevingsvergunning. Een beroep wordt ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan uitsluitend worden ingesteld door de aanvrager of door een belanghebbende:

die tijdig zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan resp. de ontwerpvergunning naar voren heeft gebracht, of

aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht.

U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen bij genoemde Afdeling via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site staan de precieze voorwaarden vermeld.

Wie tijdig beroep heeft ingesteld, kan ook om een voorlopige voorziening verzoeken. Indien dit verzoek gedurende de beroepstermijn wordt ingediend, schort dit de werking van het bestemmingsplan op totdat op het verzoek is beslist.

Het beroepschrift dient te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage; het verzoek om voorlopige voorziening aan de voorzitter van deze Afdeling, onder hetzelfde adres.

 

Digitaal plan

Digitaal bestemmingsplan (ruimtelijkeplannen)

Bronbestanden (bronbestanden)

 

 

Naar boven