Bestemmingsplan - Ontwerp wijzigingsbesluit Hoofdweg 30 in De Cocksdorp

Logo Texel

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor onderstaand perceel een ontwerp wijzigingsbesluit ter inzage wordt gelegd.

  • 1.

    (1795 JD) Hoofdweg 30 in De Cocksdorp: 2742918. Toepassing van de regeling vrijkomende agrarische bebouwing voor het perceel Hoofdweg 30 uit het bestemmingsplan Buitengebied Texel 2013. De bestemming van dit perceel wordt gewijzigd van ‘Agrarisch – Strandpolders’ naar ‘Wonen – Vrijkomende agrarische bebouwing’.

Inzage: Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 25 augustus 2020 tot en met 5 oktober 2020 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente Texel. De stukken zijn verder te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren: Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven