Ontwerpbestemmingsplan ‘Oranje Nassaulaan 17, Warmond’ ter inzage

Logo Teylingen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Teylingen maken in overeenstemming met artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oranje Nassaulaan 17, Warmond’ met identificatienummer NL.IMRO.1525.BP2020WAR10029-ON01 voor een ieder ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied is gelegen op het perceel Oranje Nassaulaan 17 in Warmond.

Inhoud plan

Eind 2019 heeft het college naar aanleiding van een principeverzoek in mandaat besloten om in principe medewerking te verlenen aan het 10 meter naar achteren plaatsen van een woning op de locatie Oranje Nassaulaan 17 in Warmond. Voorafgaand aan dit principebesluit is overleg geweest met de welstandscommissie met betrekking tot het nieuwe bouwplan. In samenspraak met de welstandscommissie is een eerste opzet van het bouwplan gemaakt die voldoet aan een goede ruimtelijke ordening.

Volgens dit bestemmingsplan is het in de huidige situatie niet toegestaan om op de gewenste locatie een woning te realiseren binnen de regels van het bestemmingsplan. Om dit bouwplan toch mogelijk te kunnen maken, is een herziening van het bestemmingsplan "Kom Warmond 2009" op dit perceel noodzakelijk.

Het voorontwerpbestemmingsplan is voorgelegd aan de wettelijke overlegpartners. In totaal zijn 2 vooroverlegreacties ontvangen van overlegpartners. Deze reacties gaven geen aanleiding om het bestemmingsplan inhoudelijk aan te passen. De toelichting is ambtelijk op een aantal milieu-aspecten aangepast. Inmiddels is voor deze ontwikkeling een ontwerpbestemmingsplan opgesteld met de daarbij behorende omgevingsonderzoeken. Het ontwerpbestemmingsplan is nu gereed om ter inzage te leggen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 3 september 2020 tot en met woensdag 14 oktober 2020 ter inzage in het gemeentekantoor in Sassenheim.

We werken vanwege de coronamaatregelen alleen nog op afspraak. Wilt u langskomen om het ontwerpbestemmingsplan in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met Jan den Braber van het Domein Ruimte via telefoonnummer 14 0252 of via de email: j.denbraber@hltsamen.nl

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien op het Gemeentekantoor in Sassenheim.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op www.teylingen.nl onder– ‘Bouwen en Wonen’ – ‘Bestemmingsplannen’ – ‘Ter inzage’ – ‘ontwerpbestemmingsplan ‘Oranje Nassaulaan 17, Warmond’’ vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252.

U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij het indienen van uw zienswijze het volgende zaaknummer te vermelden: Z-20-131017.

Informatie

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Jan den Braber van het Domein Ruimte via telefoonnummer 14 0252 of via de email: j.denbraber@hltsamen.nl.

 

Naar boven