Vaststelling “1e herziening exploitatieplan Bloemendalerpolder” (gemeente Weesp)

Logo Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken op grond van het bepaalde in artikel 6.14, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Weesp op 9 juli 2020 het exploitatieplan “1e herziening exploitatieplan Bloemendalerpolder” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Aanleiding voor de herziening is dat de gemeente op grond van artikel 6.15 Wro verplicht is om het exploitatieplan regelmatig te herzien en omdat een aantal onderdelen worden aangepast. De aanpassingen betreffen het wijzigen van het woningbouwprogramma, de fasering van de ontwikkeling van de woonvelden en de koppeling tussen het bouwen van woningen en de realisatie van de ontsluitingsweg inclusief de nieuwe aansluiting op de A1.

Inzage

Met ingang van donderdag 27 augustus 2020 wordt de vastgestelde “1e herziening exploitatieplan Bloemendalerpolder” met de daarbij behorende stukken gedurende zes weken voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

Beroep

Binnen de termijn van zes weken, met ingang van de dag na deze publicatie, kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Tegen het raadsbesluit kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die reeds tijdig een zienswijze bij de gemeente hebben ingediend en belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze hebben kunnen indienen.

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overlegd.

Weesp 26 augustus 2020

Naar boven