Voornemen verlening omgevingsvergunning woningen Kustrif/Zandbank te Lelystad

Logo Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor het realiseren van 33 woningen (21 rijwoningen en 12 kwadrantwoningen) binnen het gebied Kustrif/Zandbank te Lelystad.

De ontwerp omgevingsvergunning en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 27 augustus 2020 gedurende zes weken ter inzage bij het informatieplein wonen en ondernemen in het stadhuis.

Vanwege het coronavirus wordt echter dringend geadviseerd alleen naar het stadhuis te komen als dit noodzakelijk is. 

U dient hiervoor een afspraak te maken via 140320, team Wabo en bestemmingsplannen. Met inachtneming van de vereiste veiligheidsmaatregelen RIVM kunnen de stukken dan worden ingezien.

De informatiebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdag gesloten.

Ruimtelijke plannen.nl

Het plan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.lelystad.nl Deze mogelijkheid wordt ook geboden in het stadhuis.

Het plan ID-nummer. NL.IMRO.0995.OV00041-OW01

Eenieder die meent door het verlenen van de omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen in zijn/haar belang te worden getroffen kan gedurende de inzagetermijn een zienswijze kenbaar maken bij het college van de gemeente Lelystad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad.

De bekendmaking van beide ontwerpen vindt plaats in De Flevopost, in de Staatscourant, www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.lelystad.nl

Naar boven