Gemeente Alkmaar - ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder - behorende bij bestemmingsplan - Ruysdaelkade 40, Alkmaar

Logo Alkmaar

Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder behorende bij bestemmingsplan Ruysdaelkade 40 Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken overeenkomstig het bepaalde in de Wet geluidhinder bekend dat zij voornemens zijn om voor 57 appartementen, die mogelijk worden gemaakt met het ontwerpbestemmingsplan Ruysdaelkade 40 Alkmaar, een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting ten gevolge van het verkeer op de N9 vast te stellen van 53 dB.

Het ontwerpbesluit hogere waarden geluid ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 27 augustus 2020 tot en met woensdag 7 oktober 2020.

U kunt het ontwerpbesluit langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage.

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het inzien van het plan vragen wij u om zoveel mogelijk gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het bestemmingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072.

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

De schriftelijke reactie kan worden gestuurd aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar of via post@alkmaar.nl.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

 

Naar boven