Ontwerpbestemmingsplan ‘Zilkerbinnenweg 14 eo’ ter inzage

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zilkerbinnenweg 14 eo’ met plancode NL.IMRO.0575.Zilkerbweg14eo-ON01 ter inzage ligt. De procedure staat beschreven in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht.

Plangebied

Het plangebied ligt aan de Zilkerbinnenweg, ten zuidwesten van het agrarisch bedrijf Zilkerbinnenweg 14. Het plangebied is gelegen in agrarisch gebied. De agrarische gronden worden gebruikt voor (bloem)bollenteelt. Naast de agrarische functie en een aantal woonhuizen zijn er in het omliggende gebied geen andere functies te vinden. Het plangebied is gelegen ten westen van de Zilkerbinnenweg 14 in de kern De Zilk.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan biedt het juridisch en planologisch kader voor de ontwikkeling van een greenportwoning.

Wijzigingen ten opzicht van het voorontwerp

Het ontwerpbestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het voorontwerp. Hieraan zijn toegevoegd een actuele AERIUS-berekening en een spuitzone-onderzoek.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Zilkerbinnenweg 14 eo' ligt vanaf woensdag 26 augustus tot en met dinsdag 6 oktober 2020 ter inzage. Het is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering: NL.IMRO.0575.Zilkerbweg14eo-ON01 . In verband met de geldende beperkingen wegens de volksgezondheid is inzage in het gemeentehuis alleen mogelijk op afspraak. Inzien kan alleen van 9:00-12:00 uur en tussen 14:00-16:00 uur. Voor het maken van een inzage-afspraak kunt u bellen met +31 (0)71 36 60 000. U wordt echter dringend verzocht het plan digitaal te bekijken en alleen een afspraak te maken als dit niet anders kan.

Zienswijze indienen

Iedereen kan een zienswijze indienen. Dit moet binnen de termijn van de terinzagelegging (tot en met 6 oktober 2020) en kan mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk (gemotiveerd en ondertekend) worden ingediend. Een zienswijze moet worden gericht aan: de gemeenteraad van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zilkerbinnenweg 14 eo”. Voor een eventuele mondelinge (telefonische) zienswijze kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, (071) 36 60 000.

Naar boven