Ontwerp wijzigingsplan ‘Zoelense Beemd’ ter inzage.

Logo Buren

Het college van burgemeester en wethouders van Buren heeft in de vergadering van 25 augustus 2020 besloten om het ontwerp wijzigingsplan ‘Zoelense Beemd’ ter inzage te leggen.

Wijziging 

Met het wijzigingsplan wordt op de locatie Beemdsestraat 1a te Zoelen, de aanduiding ‘Bed & breakfast en theeschenkerij’ toegevoegd aan de geldende bestemmingen ‘Agrarisch oeverwalgebied’ en ‘Wonen’. Hiermee worden een bed & breakfast en interne theetuin mogelijk gemaakt. De interne theetuin mag ook gebruikt worden voor workshops en vergaderingen tot twintig personen.

Hoe kunt u het wijzigingsplan bekijken?

Het wijzigingsplan ‘Zoelense Beemd’ ligt zes weken ter inzage. De periode start op donderdag 3 september 2020. U kunt in deze periode de stukken bekijken bij de publieksbalie in het gemeentehuis, De Wetering 1 te Maurik. Let op in verband met de beperkte openstelling in verband met de Corona maatregelen. Het plan is ook te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl, het IDN-nummer is NL.IMRO.0214.ZOEZoelenseBeemd-WON1.

Hoe kunt u reageren op het plan?

Als u het niet eens bent met het wijzigingsplan kan een ieder binnen de inzagetermijn zienswijzen indienen: Een zienswijze kunt u sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Buren, Postbus 23, 4020 BA in Maurik.

Buren, 2 september 2020

 

Naar boven