Besluit omgevingsvergunning en maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Hengelosestraat 31

Logo Oldenzaal

Ten behoeve van het oprichten van een school op het perceel Hengelosestraat 31 heeft het college een omgevingsvergunning verleend en maatwerkvoorschriften op grond van het Activiteitenbesluit vastgesteld.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 26 augustus tot en met 6 oktober 2020 ter inzage bij het bouwloket in het stadhuis in Oldenzaal en digitaal via www.Oldenzaal.nl/bestemmingsplannen en via https://www.ruimtelijkeplannen.nl onder plannummer NL.IMRO.0173.OV2020001-va01.Voor het inzien van de stukken moet u een afspraak maken via bouwloket@oldenzaal.nl onder vermelding van uw telefoonnummer. Het plan voorziet in nieuwbouw van een onderwijsgebouw.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • 2.

    Adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • 3.

    Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

    Het beroepschrift moet worden ingediend bij Rechtbank Overijssel, afdeling bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij voor het einde van voornoemde inzagetermijn beroep is ingesteld en tevens een verzoek wordt gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, afdeling bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening kunt u ook digitaalindienen bij de genoemde rechtbank via loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Aan zowel het instellen van beroep als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bouwloket, bouwloket@oldenzaal.nl en/of www.oldenzaal.nl/bekendmakingen

 

Oldenzaal, 25 augustus 2020

Het college van burgemeester en wethouders van Oldenzaal.

Naar boven