Ontwerp omgevingsvergunning herbouw woning Dongenseweg 4 Kaatsheuvel

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.OVDongenseweg4-ON01

Burgemeester en wethouders zijn voornemens op grond van artikel 2.1, eerste lid, onder c, artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 en artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een vergunning te verlenen voor het herbouwen van een woning op het perceel Dongenseweg 4 te Kaatsheuvel.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteiten ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ (planologisch strijdig gebruik) en ‘Bouwen van een bouwwerk’ (bouwen) en is geregistreerd onder vergunningnummer UV - 20191112.

Ten behoeve van de (ontwerp) omgevingsvergunning gaf de gemeenteraad op 12 december 2019 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen af.

Inzage

U kunt de aanvraag, ontwerpbeschikking, ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken inzien. U kunt dit doen in de periode van donderdag 23 januari 2020 tot en met woensdag 4 maart 2020. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de informatiebalie in Het Klavier. Ook kunt u de stukken bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie geven

U kunt binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op de ontwerp omgevingsvergunning. Ook kunt u, separaat, een zienswijze geven op de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad ten aanzien van het voornemen van het college van burgemeester en wethouders om de omgevingsvergunning te verlenen.

Stuur uw schriftelijke, en ondertekende, zienswijze naar:

Het college van burgemeester en wethouders van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Wij vragen u in uw zienswijze het vergunningnummer (UV - 20191112) te noemen en aan te geven of uw zienswijze betrekking heeft op de ontwerp omgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking én als men belanghebbende is.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met de heer G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342 of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven