Ontwerpbestemmingsplan 'Zijlbergsestraat' te Made

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drimmelen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zijlbergsestraat’ met ingang van 28 augustus 2020 gedurende 6 weken ter inzage ligt. Tevens worden de bijbehorende ‘Nota verwerking inspraak en wettelijk vooroverleg’, het bijbehorende ‘Ontwerpbesluit hogere waarden Wet Geluidhinder’ en een zakelijke beschrijving van de bijbehorende anterieure overeenkomst conform artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening, gedurende deze periode ter inzage gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de nieuwbouw van 85 koopwoningen in het gebied tussen de Zijlbergsestraat, Kastanjelaan, Olmenpad, Elzenstraat en Iepenlaan. Er worden appartementen, tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen voorzien. Tevens wordt een speelvoorziening voorzien.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 28 augustus 2020 gedurende 6 weken (en dus tot en met donderdag 8 oktober 2020) tijdens de openingstijden (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur) ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 in Made.

Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer NL.IMRO.1719.1bp19zijlbergsestr-ON01.

Indienen zienswijze

Ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen, gedurende de termijn van de terinzagelegging, schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Drimmelen.

Het postadres voor het indienen van schriftelijke zienswijzen is: Postbus 19, 4920 AA Made.

Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar de heer P. van Cappelle, telefonisch te bereiken onder nummer 140162.

 

Made, 26 augustus 2020

Burgemeester en wethouders van Drimmelen

Naar boven