Ontwerp omgevingsvergunning Blokland 8 in Montfoort

Logo Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken bekend dat bovengenoemde ontwerp omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken met ingang van 3 september 2020 voor iedereen ter inzage ligt, conform afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Ontwerp beschikking omgevingsvergunning

De ontwerp omgevingsvergunning ‘Blokland 8’ voorziet in het meewerken aan een planologische afwijking voor het wijzigen van het gebruik van het perceel aan de Blokland 8 te Montfoort. Initiatiefnemer heeft het voornemen bomen en struiken aan te planten voor het realiseren van een notenboomgaard. Initiatiefnemer wil naast de veehouderij een nevenactiviteit van notenteelt realiseren.

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3e van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan ‘1e herziening bestemmingsplan Buitengebied 2012’ om bovengenoemd bouwplan mogelijk te maken.

Zienswijzen

Met ingang van 3 september 2020 ligt de ontwerp omgevingsvergunning inclusief bijbehorende stukken gedurende 6 weken (tot en met 15 oktober 2020) ter inzage bij de publieksbalie van het stadskantoor Kasteelplein 5 te Montfoort (geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00). Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar via de nationale website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0335.OVGBlokland8-ON01).

Tijdens deze termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (niet per e-mail) kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort, p/a Omgevingsdienst Regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp omgevingsvergunning ‘Blokland 8’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw M. Straatman van de Omgevingsdienst regio Utrecht via 088 022 50 00.

Vervolg

Na afloop van de termijn zal het college een besluit nemen over de ontwerp omgevingsvergunning en de ingekomen zienswijzen.

 

Naar boven