Rectificatie ontwerpbestemmingsplan “Waterberging de Run Eersel”

Logo Eersel

In de publicatie van 30 juli 2020 is aangegeven dat het ontwerpbestemmingsplan “Waterberging de Run” ter inzage ligt vanaf 31 juli. De naam van het bestemmingsplan is “Waterberging de Run Eersel”. De gemeentenaam is per abuis vervallen. Onderstaand de juiste tekst van de publicatie.

Burgemeester en wethouders van Eersel maken op basis van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Waterberging de Run Eersel met ingang van 31 juli 2020 tot 11 september 2020 ter inzage ligt in het gemeentehuis. Het ontwerp met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.BPBwbrun0067-ONTW.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het bestemmingsplan maakt de realisatie mogelijk van een gestuurde waterberging nabij de Run, bij het Grootgoor. Daarnaast voorziet het bestemmingsplan in natuurontwikkeling en beekherstel. Het project Waterberging de Run is gemeentegrensoverschrijdend. Ook in de gemeenten Veldhoven en Bergeijk liggen bestemmingsplannen ter visie die op dit project zien. Hiervan wordt door deze gemeenten kennis gegeven.

Wilt u een zienswijze hierover kenbaar maken?

Binnen genoemde termijn kan eenieder schriftelijk (niet per e-mail) een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad, postbus 12, 5520 AA Eersel. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken; u moet dan -ook binnen de genoemde termijn- contact opnemen met Anouk Meulenbroeks, afdeling Ontwikkeling, team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300.

Naar boven