Ontwerp-bestemmingsplan en ontwerp-omgevingsvergunning ‘Vijftig Bunderweg 11’

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat zowel de ontwerp-omgevingsvergunning als het ontwerp-bestemmingsplan ‘Vijftig Bunderweg 11’ met de bijbehorende stukken, ter inzage liggen.

Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Oosterhout, sectie K, nummers 3321 en 3642. De ontwerpen van de omgevingsvergunning en het bestemmingsplan hebben als doel om een vrijstaande woning mogelijk te maken aan de zuidzijde van het perceel aan de Vijftig Bunderweg 11 te Dorst. De ontsluiting van het perceel zal via de Bosuil plaatsvinden.

Coördinatie

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de ‘Coördinatieverordening ruimtelijke plannen gemeente Oosterhout’ maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. In dit geval worden het bestemmingsplan en de aanvraag omgevingsvergunning gecoördineerd behandeld. Bij de aanvraag omgevingsvergunning gat het om de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

Ter inzage

Het ontwerp-bestemmingsplan alsmede de ontwerp-omgevingsvergunning liggen vanaf 20 augustus 2020 tot en met 1 oktober 2020 ter inzage in de publiekshal van het stadhuis. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u de stukken ook digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl via het identificatienummer: NL.IMRO.0826.BSPBunderweg11-ON01. Via onderstaand emailadres kunt u de stukken ook per mail opvragen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u mondeling of schriftelijk een zienswijze op het ontwerp-bestemmingsplan en/of de ontwerp-omgevingsvergunning Vijftig Bunderweg 11 naar voren brengen.

Een schriftelijke zienswijze ten aanzien van het ontwerp-bestemmingsplan stuurt u aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout onder vermelding van ontwerp-bestemmingsplan ‘Vijftig Bunderweg 11’.

Een schriftelijke zienswijze ten aanzien van de ontwerp-omgevingsvergunning stuurt u aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van “Zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning 20200388’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u in beide gevallen contact opnemen met de heer M.J. Kap van de gemeente Oosterhout via het telefoonnummer 14 0162 of via m.kap@oosterhout.nl.

Naar boven