Voorontwerp bestemmingsplan CKC locatie Alblasserdam

Logo Alblasserdam

Kennisgeving

Overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid. Het bestemmingsplan "CKC locatie Alblasserdam" voorziet in een juridisch planologische regeling ten behoeve van het realiseren van twintig appartementen, ter plaatse van de voormalige kantine van korfbalverenging CKC Kinderdijk, nabij de Boezem – De Kreken in Alblasserdam

Ter inzage

Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt van donderdag 20 augustus 2020 tot en met woensdag 30 september 2020 ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u de stukken digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.alblasserdam.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl via het identificatienummer: NL.IMRO.0482.ckclocatie114-vo01

Inspraakreactie

Van donderdag 20 augustus 2020 tot en met woensdag 30 september 2020 kunt u mondeling of schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerp bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken naar voren brengen.

Een schriftelijke inspraakreactie stuurt u aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, Postbus 2, 2950 AA onder vermelding van “Inspraakreactie voorontwerp bestemmingsplan CKC locatie Alblasserdam ”. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de gemeente Alblasserdam, via onderstaande contactgegevens.

Informatie

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de heer Oosters van de gemeente Alblasserdam, via telefoonnummer 14 078 of per e-mail: m.oosters2@alblasserdam.nl.

 

 

Alblasserdam, 12 augustus 2020

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven