Vaststelling bestemmingsplan Scouting Raamsdonksveer

Logo Geertruidenberg

De gemeenteraad heeft op 7 november 2019 het bestemmingsplan Scouting Raamsdonksveer met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.BPRVscouting-VS01 gewijzigd vastgesteld (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening). Het Het bestemmingsplan gaat over het oprichten van een nieuw scoutingterrein met clubgebouw aan de Oosterhoutseweg in Raamsdonksveer.

 

Inzage

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluiten de bijbehorende stukken van donderdag 23 januari 2020 tot en met woensdag 4 maart 2020 inzien in de Gemeentewinkel. Ook kunt u het bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op via www.ruimtelijkeplannen.nl of https://0779.ropubliceer.nl.

 

Beroep indienen

Als u uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan op tijd aan de gemeenteraad heeft kenbaar gemaakt of als u als belanghebbende kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest uw zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunt u van 23 januari 2020 tot en met 4 maart 2020 beroep instellen.

 

U kunt uw beroepschrift richten aan:

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA in  's-Gravenhage

 

Het instellen van beroep schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

Tegen de gewijzigde vastgestelde onderdelen van het bestemmingsplan kan iedere belanghebbende beroep instellen gedurende bovengenoemde termijn.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 5 maart 2020, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven