Omgevingsvergunning Vogelkers ong.

Logo Best

ter inzage ligt:

  • 1.

    ontwerp omgevingsvergunning ‘Vogelkers ong.’ ;

  • 2.

    ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid ‘Vogelkers ong. ’;

  • 3.

    beleidsregel welstandscriteria ‘Architectuur 10 woningen Vogelkers’ .

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 19 augustus 2020 tot en met 29 september 2020 de ontwerp omgevingsvergunning ‘Vogelkers ong.’, het ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid ‘Vogelkers ong.’ en de beleidsregel welstandscriteria ‘Architectuur 10 woningen Vogelkers’ ter inzage liggen.

 

Ontwerp omgevingsvergunning ‘Vogelkers ong.’

De ontwerp omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van de ontwikkeling van 10 woningen gelegen op het perceel kadastraal bekend gemeente Best, sectie K, nummer 2400 gelegen aan de Vogelkers.

 

Op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht, ligt de ontwerp omgevingsvergunning ‘Vogelkers ong.’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. De ontwerp omgevingsvergunning is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.ovVogelkersong-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl. Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens de openingstijden tevens worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

Zienswijze indienen

In deze periode is het voor iedereen mogelijk om een zienswijze in te dienen tegen de ontwerp omgevingsvergunning. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met William Ansems via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Heeft u vragen over hert ontwerp omgevingsvergunning neemt u dan contact op met William Ansems via telefoonnummer 14 0499.

 

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid ‘Vogelkers ong’.

Op 16-06-2020 is een aanvraag ontvangen om het vaststellen van hogere waarden voor (Spoor)wegveerkeerslawaai Het college van burgemeester en wethouders is voornemens de gevraagde hogere waarden te verlenen. Op grond van artikel 110 c, 1e lid van de Wet geluidhinder en het bepaalde in afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid ‘Vogelkers ong’ met alle daarbij behorende stukken gedurende bovengenoemde termijn ter inzage. Het ontwerpbesluit is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl., als een van de bijlagen van de ontwerp omgevingsvergunning. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.ovVogelkersong-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl. Het ontwerpbesluit kan tijdens de openingstijden tevens worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

Zienswijze indienen

Tegen het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid ‘Vogelkers ong’ kunnen belanghebbenden gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Deze zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best.

Heeft u vragen over het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid ‘Vogelkers ong’ neemt u dan contact op met de vakgroep Milieu via telefoonnummer 14 0499.

 

Beleidsregel Welstandscriteria ‘Architectuur 10 woningen Vogelkers’

Op grond van artikel 12a Woningwet en de gemeentelijke Inspraakverordening ligt de ontwerp beleidsregel Welstandscriteria ‘Architectuur 10 woningen Vogelkers’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. De ontwerp beleidsregel is digitaal beschikbaar op ruimtelijkeplannen.nl., als een van de bijlagen van de ontwerp omgevingsvergunning. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0753.ovVogelkersong-ON01. Een link naar deze site is ook opgenomen op www.gemeentebest.nl. De ontwerp beleidsregel kan tijdens de openingstijden tevens worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

 

Zienswijze indienen

Tegen de ontwerp beleidsregel welstandscriteria ‘Architectuur 10 woningen Vogelkers’ kunnen belanghebbenden gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Deze zienswijzen richt u aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 5680 AB Best.

Heeft u vragen over de beleidsregel neemt u dan contact op met de secretaris welstand, via telefoonnummer 14 0499.

 

Best, 18 augustus 2020

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven