Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een werktuigenberging

Logo Kampen

Het college maakt bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een werktuigenberging aan de Jules van Hasseltweg 3 te Kamperveen.

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning omvat de volgende activiteiten:

  • 1.

    Het bouwen van een bouwwerk, art. 2.1, eerste lid, onder a van de Wabo;

  • 2.

    Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, art. 2.1, eerste lid, onder c van de Wabo.

Planbeschrijving

Het voornemen is om een werktuigenberging met opslaggedeelte te realiseren op het perceel Jules van Hasseltweg 3 te Kamperveen. De werktuigenberging komt buiten het bouwvlak te liggen. Hiervoor is afwijking nodig van de geldende planologische regeling, het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2014’.

Inzage

De aanvraag en de ontwerpbeschikking liggen met ingang van 12 augustus 2020 tot en met 23 september 2020 voor een ieder tijdens openingstijden ter inzage in het stadhuis. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0166.00991294-OW01

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgmeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen.

Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Fysieke leefomgeving, via telefoonnummer 14038.

 

Naar boven