Gemeente Rhenen - Ontwerpbestemmingsplan “Woonzorgcomplex Bantuinweg 2 te Rhenen”

Logo Rhenen

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Woonzorgcomplex Bantuinweg 2 te Rhenen” in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ter inzage wordt gelegd. Burgemeester en wethouders maken verder bekend dat zij het voornemen hebben om ten behoeve van deze locatie op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder een hogere waarde vast te stellen ten gevolge van de geluidsbelasting vanwege wegverkeerlawaai. Op deze locatie wordt, ten gevolge van het wegverkeer op de Nieuwe Veenendaalseweg, de voorkeurswaarde van 48 dB overschreden.

 

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan “Woonzorgcomplex Bantuinweg 2 te Rhenen” voorziet in de planologische verankering van het reeds bestaande woonzorgcomplex aan de Bantuinweg 2 te Rhenen.

 

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief onderliggende stukken, ligt van donderdag6 augustus 2020 tot en met woensdag16 september 2020 voor een ieder ter inzage.

•Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPBantuinweg2-ON01;

•Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm “ter inzage leggingen”);

•Een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is in te zien in het Huis van de gemeente, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

 

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar.

 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met mevrouw D. Bol, telefoonnummer (0317) 681 747 of e-mail daphne.bol@rhenen.nl.

 

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Huis van de Gemeente, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met mevrouw D. Bol, telefoonnummer (0317) 681 747.

Naar boven