Gemeente Weert - verlening omgevingsvergunning - realiseren van een gebouwde fietsenstalling aan de westzijde van het parkeerterrein - Penitentenstraat, Weert

Logo Weert

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat zij op 23 juli 2020 de omgevingsvergunning (uitgebreid) ‘Fietsenstalling Penitentenstraat’ hebben verleend.

Ligging plangebied en strekking omgevingsvergunning ‘Fietsenstalling Penitentenstraat’

Het plangebied ligt op een parkeerterrein aan de Penitentenstraat te Weert. De omgevingsvergunning heeft betrekking op het realiseren van een gebouwde fietsenstalling aan de westzijde van het parkeerterrein, op de locatie van 6 parkeerplaatsen.

Raadplegen

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken, is digitaal raadpleegbaar via de websites www.weert.nl/omgevingsvergunningen en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.0988.PBPenitentenstraat-VA01.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen genoemd besluit beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken (7 augustus 2020 tot en met 17 september 2020). De termijn vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van dit besluit.

Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Post­bus 950, 6040 AZ Roermond. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter van genoemde rechtbank is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Weert, 5 augustus 2020

Burgemeester en wethouders van Weert,

M.J.M. Meertens

gemeentesecretaris

C.C. Leppink-Schuitema

burgemeester

 

Naar boven