Gemeente Dinkelland - Ontwerpbestemmingsplan “Het Hoikinck” en ontwerpbesluit hogere grenswaarde “Het Hoikinck”

Logo Dinkelland

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan “Het Hoikinck”

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de herontwikkeling van het Hoikinck tot 10 nultredenwoningen mogelijk. Hiermee wordt de leegstaande bebouwing verwijderd zodat er 10 woningen kunnen worden gebouwd die een aanvulling zijn op de woningmarkt in Weerselo.

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarde

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens om op grond van de Wet geluidhinder een hogere grenswaarde vast te stellen. De hogere grenswaarde heeft betrekking op het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde van 48 dB vanwege het verkeer op de Bisschopstraat op de gevels van de woningen 1/m 5. Er is een ontwerpbesluit opgesteld om de hogere grenswaarde op de woningen op het perceel van Het Hoikinck aan de Bisschopstraat 12 te Weerselo vast te leggen

Ter inzage

De papieren exemplaren van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde liggen met ingang van 14 augustus 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. Als u de stukken wilt inzien, verzoeken wij u om daarvoor eerst een telefonische afspraak te maken. U kunt het plan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website is het plan te raadplegen met behulp van het adres of met het planidentificatienummer NL.IMRO.1774.WEEBPHETHOIKINCK-ON01. Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.dinkelland.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen m.b.t. het bestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp. Schriftelijke zienswijzen tegen het besluit hogere grenswaarden moeten worden gericht aan het college van Burgmeester en wethouders postbus 11, 7590 AA Denekamp. Schriftelijke zienswijzen dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met dhr. N. Luttikhuis van het organisatieonderdeel Fysieke leefomgeving via het telefoonnummer 0541-854100. Ook voor vragen of nadere informatie kunt u met deze persoon contact opnemen.

 

 

Burgemeester en wethouders voornoemd

Naar boven