Ontwerp uitwerkingsplan “Het vertrouwde dorp”

Logo Houten

Het college van burgemeester en wethouders geeft kennis van het ter inzage leggen van het uitwerkingsplan “Het vertrouwde dorp”. Op 14 juli 2020 heeft het college ingestemd met dit ontwerp uitwerkingsplan.

Het plan

Het ontwerp wijzigingsplan maakt het mogelijk om een kleinschalig zorgcomplex met 30 units voor mensen met dementie te bouwen. Het gaat om de braakliggende kavel tussen de Tuibrug en de Houtensewetering in Houten. Naast de units zal er in het complex ook een verblijfsruimte voor de medewerkers komen.

Waar en wanneer kunt u het ontwerp uitwerkingsplan inzien?

Het ontwerp uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 6 augustus tot en met 16 september 2020 (zes weken) ter inzage in het gemeentehuis. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (030) 63 92 611. De openingstijden vindt u via www.houten.nl/open.

Het ontwerp uitwerkingsplan is vanaf donderdag 6 augustus 2020 ook te vinden via:

 

Daarnaast is het ontwerp uitwerkingsplan in pdf-formaat te vinden via de gemeentelijke website www.houten.nl/bestemmingsplannen

Wat als u uw mening kenbaar wil maken?

Tijdens de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze geven over het ontwerp uitwerkingsplan.

Een schriftelijke zienswijzen stuurt u op aan: College van burgemeester en wethouders, Postbus 30, 3990 DA Houten. Voor uw mondelinge zienswijzen maakt u een afspraak met mevrouw L. Fassotte-Bams of de heer J. Zwart van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij zijn bereikbaar via (030) 63 92 611.

Vervolg

Na de terinzagelegging van het ontwerp uitwerkingsplan zullen we de ontvankelijke zienswijzen samenvoegen en voorzien van een gemeentelijk antwoord. Vervolgens zal het college van burgemeester en wethouders het ontwerpplan vaststellen.

Vragen?

Met vragen neemt u contact op met mevrouw L. Fassotte-Bams of de heer J. Zwart van het team Ruimtelijke Ontwikkeling via (030) 63 92 611.

Houten 5 augustus 2020

Naar boven